Uitstel YDC !

Uitstel YDC !

Liefste kandidaten/s, ouders en leerkrachten,

Jullie weten ook hoe snel en hard de corona-epidemie aan het toeslaan is in België. We vinden deze situatie verschrikkelijk, een situatie die jammer genoeg ook uitzonderlijke maatregelen vraagt. De overheid verbiedt ook tot en met 31 maart alle sportmanifestaties.

We volgden de situatie de voorbije dagen op de voet en we hebben besloten om deze wedstrijd niet te annuleren, maar wel uit te stellen naar een latere datum. We zijn ervan overtuigd dat dit het meest verantwoordelijke is dat we kunnen doen zodat we de gezondheid van deelnemers en hun familie niet in gevaar brengen. Samen met de Destelheide zijn we op zoek naar een oplossing. Dit neemt even tijd in beslag, dus we appreciëren uw geduld terwijl we een alternatief zoeken en we iedereen tevreden kunnen stellen.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip

 

Inspire and be inspired… and be safe!

YDC team